L.T.C. Kellendonck

De Hucht 9, 4012 EK Kerk Avezaath

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Als je meer wilt weten over een lestype, klik je “gewoon” op de betreffende regel. Er verschijnen dan allerlei details zoals mogelijke aanvangstijden, de start- en einddatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om direct in te schrijven.

Wanneer zijn de lessen?

Bij de lestypes staan de aanvangstijden. Voorbeelden indien de les 60 minuten duurt:

  • 15:30 uur: de les begint om 15:30 uur en eindigt om 16:30 uur.
  • 15:00-18:30 uur: de eerste les begint om 15:00 uur en eindigt om 16:00 en de laatste les begint om 18:30 uur en eindigt om 19:30 uur.
Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal in te schrijven en dezelfde voorkeursdag en -tijd aan te geven. Ter info: circa 50% van de gewenste partners schrijft niet of erg laat in.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar iedereen wil op de populaire tijden les hebben en dat gaat helaas niet. Geef op het inschrijfformulier zoveel mogelijk tijden aan die je goed uitkomen.