De inschrijving voor de winter 2022-2023 is geopend!

Welkom bij Bounce Racketsports!

Uiteraard gaan we de komende maanden een echte website maken laughing. Voor nu zijn er pagina’s per vereniging om te kunnen inschrijven voor de tennistrainingen en padeltrainingen komende winter. Je kan je ook inschrijven met onze APP, waarmee je ook je lessen perfect mobiel kunt volgen.

Zo werkt het…

Kies hieronder je vereniging. Er verschijnt dan een pagina met de “lestypes” die wij aanbieden. Klik op een lestype voor meer informatie en direct inschrijven. Vul het inschrijfformulier in – eerste persoonlijke gegevens en in de volgende stap de dagen en tijden waarop je zou willen trainen en de partners. Wel een verzoek: zou je de dagen en tijden met die partners willen afstemmen en hen vragen om ook in te schrijven? In de praktijk gebeurt dat helaas niet altijd met als gevolg dat je niet bij die partner in de groep komt en dat is dan zo zonde. En vaak ontdekken we dat te laat.

 Let op: de lessen zijn alleen voor leden! Ben je nog geen lid, klik dan op het logo van de vereniging voor de website waar je je kunt aanmelden.

We streven ernaar om de wintertrainingen te starten in de week van maandag 3 of 10 oktober* Het is mogelijk dat de zomertrainingen een week uitlopen zodat het een week later wordt. De lessen serie loopt tot en met maart 2023. Tijdens schoolvakanties is gewoonlijk geen les, tenzij de trainer en cursisten gezamenlijk een inhaalles inplannen.

Als je inschrijft, ga je akkoord met dit lesreglement. 

Voor onze medewerkers en cursisten

Hieronder kan je via het menu naar de pagina om in te loggen en de speciale pagina voor medewerkers. Let op: om in te schrijven hoef je niet in te loggen – vul “gewoon” een blanco formulier in.